dinsdag 6 maart 2012

zwart - wit...


Op de blog  " van alles met en over kleuren met Derwents "  mogen de Prismaatjes  tegenwoordig ook mee doen.     Is dat niet leuk?  :)
Op het ogenblik loopt er een  leuke challenge om een kaart te maken met de kleuren zwart wit, En bij It's A Magnolia Challenge loopt er een challenge  2 kleuren, waarvan 1 wit. Nou doe ik niet zo heel vaak aan 'n challenge mee maar dit vond ik wel een uitdaging voor mijzelf  dus ben eens aan de slag gegaan met het papier van Maja Design (Crea Diem)

Ik heb dus gekleurd met de Prisma's. Afgewerkt met roosjes van WOC,  haha, die zwarte vlekken zijn zwarte roosje! Magnolia besjes en een stansje voor de blaadjes van Crealies gebruikt. Rechts zitten de roosjes op een strookje van de hartjes pons van Martha Stewart wat ik eerst door de ribbelmaker gehaald heb en daarna kun je het mooi rond leggen met dan nog een hartjespin er door heen.
Rondom het afdrukje heb ik een zilver parelkettinkje gelegd en nog wat zilver stickels her en der op de strikken en kleding van Tilda en op de zwarte roosjes gedaan.

Wens jullie allemaal nog een fijne week, bedankt voor je bezoekje en tot gauw.

liefs, Agnes 
Derwent en Prisma's: zwart/wit
IAMC:  2 kleuren waarvan 1 wit