zondag 10 juli 2011

geen kaartje maar een kaarsje...

Hallo allemaal,

Mijn eerste kerstprojectje staat op de plank. Op Youtube ben ik ooit eens 'n keer deze tutorial tegen gekomen: het overbrengen van 'n stempelafdrukje op een kaars! Zo dat was me even stoeien maar na 3 kaarsen verprutst te hebben was nummer 4 dan eindelijk gelukt! De aanhouder wint! Ik heb er een doosje voor gemaakt met papier van DCWV, het is wel geen kerstpapier maar vond het wel kunnen. De Magnolia stempel is van de afgelopen kerstserie en de tekststempel die ik gemaskerd heb is geloof ik van 2 jaar geleden. De zijkanten heb ik symmetrisch gehouden .


Voor op het dekseltje heb ik de kerstroos stans van Bosskut gebruikt met daar onder 'n stans van MD. Van wie het tekststempeltje is weet ik niet maar
is er wel één van m'n favorieten.

En dan heb ik nog wat met de binnenkant gedaan...............De kaars kan natuurlijk niet branden in de doos :) dus heb ik nog een Tildaatje binnenin gemaakt en 'n nep waxinelichtje erin gezet, maar door de schittering van het mica in het ovaaltje komt het jammer genoeg niet zo mooi over.Ik vond het weer heerlijk om in de kerst stempels te "neuzen" en er is weer een beginnetje gemaakt.


Verder wens ik jullie allemaal 'n fijne zondag en tot gauw maar weer!

Ennuh.......ik ben natuurlijk heel erg nieuwsgierig wat jullie er van vinden :)


Liefs, Agnes