vrijdag 15 oktober 2010

Zo, ik kom weer eens even om het hoekje kijken na lange tijd. Door rugproblemen (hernia)
kon ik niet zoveel uitvoeren of tewel lang zitten de laatste weken. In eerste instantie zou ik dmv een kijkoperatie geholpen worden maar in de rugkliniek waar het zou gaan gebeuren is geen internist aanwezig en aangezien ik diabeet ben ging het "feest" niet door omdat het risico dan te groot is. Jammer maar helaas. Ik ga nu weer het traject vd pijnbestrijding in alleen werkt dat maar kort maar dat doe ik liever dan 'n flinke operatie ondergaan in het reguliere ZH. Ik kan er mee leven en weet eigelijk niet beter want loop er uiteindelijk al zo'n 25 jaar mee. Maar goed deze 2 theedoosjes had ik al 'n tijdje terug gemaakt en hebben allang 'n plekje ergens anders gevonden. Ik kwam ze vaak bij Jannie tegen en zij gaf deze link door. Het papier van het eerste doosje is van MME Life Stories, alleen de bovenkant wat versierd en 'n MS pons gebruikt voor de rand van de deksel .

Ik geloof dat dit papier van K&Company is maar zeker weten doe ik niet.... en deze ook vrij eenoudig gehouden omdat het papier opzich al mooi genoeg is.
Verder wens ik iedereen 'n fijn weekend toe en natuurlijk weer heel erg bedankt voor jullie langskomen en lieve berichtjes.
Liefs, Agnes