dinsdag 14 september 2010

2 Kerstkaartjes...

Hallo allemaal,
Hier weer 2 kerstkaarten die ik vorige week had afgemaakt maar nog lagen te wachten om op de kiek gezet te worden.
Ons huis is altijd zo donker door het vele groen voor en achter, dat het altijd moeilijk is om 'n goed plekje te vinden om te fotograferen. (misschien 'n fotostudio 'n goede optie.... ha ha). Maar afgelopen zaterdag 'n heerlijke zonnige dag dus meteen gebruik van gemaakt! Het eerste kaartje heb ik met het mooie papier van MD gemaakt Old Fashioned Christmas en de tweede met het papier van Papermania,
De Magnolia stempels zijn al wat ouder maar ik vind ze nog steeds super om te gebruiken en vooral nu met het distressen worden ze toch nét even wat anders.

De afwerking spreekt wel weer voor zich denk ik.
Veel roosjes bij het eerste kaartje (ben ik gek op ) en 'n prachtige metalen corner, gekocht bij het Scrapbookdepot waar ik in augustus geweest ben, leuke "winkel" maar wel eerst even een afspraak maken van te voren wanneer je er 'n kijkje wilt gaan nemen.

Deze wat minder druk gemaakt, per slot houdt niet iedereen van al die tierelantijnen
:-) De bloem bestaat uit 'n Bosskut stans, de Poinsetta met daar boven op 'n mooie Gardenia.
Nou, hier is het al de hele dag snert weer en voor de rest van de week ook niet veel goeds beloofd, dus dat wordt weer lekker aan de crea ....
Ik wil jullie ook nog bedanken voor al die lieve reacties over onze hond. Het gaat weer redelijk goed met haar en lijkt alweer bijna op de oude!
Wens iedereen 'n gezellige avond, bedankt voor het langskomen en tot snel!

Liefs, Agnes