zondag 14 februari 2010

Goochelmapje en Workshop

Gisteren weer zo'n gezellige WS dag gehad bij Angelique. Het was een vervolg met de copics kleuren en oh hij was zo leerzaam! Zoveel technieken geleerd en meteen in de praktijk gebracht en daar hebben we meteen 'n heel handig boekje van gemaakt. (wat bij mij natuurlijk nog niet af is, maar komt...). Ik ga nu denk ik sneller mijn copics gebruiken want alles is zo goed uitgelegd dat het haast niet meer fout kan gaan! :-)

En dit goochel-mapje had ik gemaakt om onze centjes in te doen (ik was samen met Annemiek naar Angelique). Vorige week waren we aan het freubelen en hadden het toen over de vele scrapcreatie zoals doosjes die werden gemaakt in de tijd van de cartonage met stofjes . Dit goochelmapje heb ik zoveel gemaakt voor mijn meiden en hun vriendinnetjes. Zo kwamen we op het idee om het maar 's te gaan maken met cardstock en 'n scrappie. Ik heb het papier van Tilda Frosted - Bluegreen gebruikt.

We hebben zo'n lol gehad bij het maken, want het wilde eerst maar niet lukken met de lintjes, maar na eerst 'n proefmapje gemaakt te hebben was het zo gebeurd.

Hieronder heb ik nog wat foto's geplaatst om te zien hoe het in elkaar zit.

mapje open

dan het geld erin (ik heb hier even 'n papiertje gebruikt) en doe het weer dicht
als ik het mapje nu opendoe, zit het geld onder de gekruiste lintjes...

doe ik het mapje weer dicht en maak het aan de andere kant open......
zit het geld nu onder de horizontale lintjes.

Rara hoe werkt dit???? Wij hebben in ieder geval lol gehad met het maken!!

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Hier heeft het weer flink gesneewd dus ga nog maar even aan de freubel.
Gezellige zondag allemaal !

Liefs, Agnes